Når du spiller Triple Bonus Spin Roulette spiller du på en digital Roulette-automat. Her vil nemlig hjulet forandre seg når du spiller, og dette er selvfølgelig ikke mulig på et fysisk hjul. Det hjulet som er i bruk er verken et amerikansk eller et europeisk hjul, da dette hjulet har hele 40 felt, hvorav tre av dem er grønne. I tillegg er det også et stort gult felt, og det er denne som utløser bonus-funksjonen i spillet.

Hjul med 40 felt

I likhet med de fleste andre roulettehjul er det her 18 røde felt og 18 svarte felt, som er nummerert med 1 til 36. I tillegg er det hele tre grønne felt, som er merket med 0, 00 og 000. At det er så mange grønne felt gjør så klart at dine vinnersjanser er små, i forhold til i andre vanlige utgaver av spillet. For å kompensere for dette og gi huset en mindre fordel er det også et gult felt, og dette er 1,3 ganger så stort som et vanlig felt.

Spillets regler, med unntak av bonus-funksjonen, er helt likt som i vanlig Europeisk eller Amerikansk Roulette. Dette vil si at det ikke spilles med ekstra regler slik som side bets, La Partage eller En prison regler. Med mindre kulen treffer det gule feltet er spillet altså helt som vanlig Roulette, og de innsatsene som du kan plassere er også de samme som i vanlige spill. Maks innsats på bordet er 1000 kreditter, og minimum innsats er 1 kreditt. Dette er altså innsatsene som du må holde deg mellom for hvert spinn, og dette er det verdt å merke seg dersom du vil spille med en progresjons-strategi.

Bonus-funksjonen

Når kulen treffer det gule feltet utløses spillets bonus. Dette er en bonus som i grunn nesten kan sammenlignes med free spins-funksjonen i mange spilleautomater. Her får du nemlig et ekstra spinn, som vil gi deg vinnersjanser tilsvarende tre spinn. Disse spilles derimot på likt.

Ved et gult resultat på din runde vil hele hjulet synke ned i bordet, og erstattes med et nytt hjul. Denne har i grunn fire hjul i ett. På det innerste hjulet vil kulen spinne, og på de tre yttre hjulene kan du se alle de vanlige feltene, altså 40 felt, på hvert av de tre hjulene. Kulen vil lande i det innerste feltet, og de andre hjulene vil så også stoppe å spinne. De tre feltene som er på lik linje som der hvor kulen lander er de vinnende feltene. Du har altså tre sjanser på deg å vinne, da du kan få en gevinst på hvert av de tre hjulene.

Hvor mye du vinner vil avhenge av hvor mye du satset når kulen først stoppet i det gule feltet. Du kan nemlig ikke endre din innsats, og må spille med den innsatsen som du hadde når bonusrunden ble utløst. Videre vil du få utbetalt gevinster etter det vanlige oppsettet i spillet. Det vil si at dersom du satser 10 kroner på rødt, og alle tre hjulene lander på rødt så vinner du 60 kroner. 20 kroner for hvert hjul. Lander kun et av hjulene på rødt vinner du kun 20.

Vinnersjanser og strategier

Som nevnt vil det gule feltet i spillet kompensere for at det er hele tre grønne felt i spillet. Dette vil i utgangspunktet gi deg en fryktelig dårlig vinnersjanse i spillet. Siden det er et gult felt er det derimot ikke så ille allikevel, siden denne i grunn gir deg tre gratis vinnersjanser. Ved å satse kun én gang, vil du få fire vinnersjanser, inkludert den som gjorde at du landet på gult i utgangspunktet. Siden dette feltet også er større enn alle de andre feltene kan du også regne med at dette skjer oftere enn at kulen lander i et annet felt. Når dette skjer er det derimot umulig å forutsi.

Når det gjelder strategier i spillet kan nesten alle brukes. Her er det egentlig ikke noen ulemper når det kommer til de aller fleste strategier, da spillet for det meste foregår slik som i vanlige Roulette-spill. Det eneste som du bør unngå er strategier som går ut på å finne feil og mangler i spillet, som gjør at det er større sjanse for at kulen lander i et felt fremfor et annet. Dette fordi dette er et digitalt spill, og alle felt vil derfor være nøyaktig like store, og dermed er sjansen for at kulen lander i hvert av dem nøyaktig like stor. Dette med unntak av det gule feltet så klart, men dette feltet kan du ikke plassere noen innsatser på.

Featured Casino
Sett inn 100 KR og få 600 KR å spille!