Strategier når du spiller Roulette finnes det mange av, men hvor mange av dem som faktisk fungerer er en helt annen sak. Det finnes strategier som går ut på hvordan kulen spinner, hvordan hjulet er satt opp, og ikke minst når du skal satse hva. En av de kanskje mest brukte og letteste strategiene er den som heter Martingale teorien. Dette er en progresjons-strategi, og i utgangspunktet er denne, og mange andre lignende strategier, laget for at du ikke skal kunne tape. Dette er en sannhet med modifikasjoner.

Gode Roulette strategier

Øk når du taper, start på nytt når du vinner

Som nevnt er Martingale-teorien en progresjons-strategi. Dette vil si at hva du skal gjøre kommer an på hva som skjedde i forrige runde. Enkelt fortalt er dette en strategi hvor du vil være på stadig jakt etter å vinne tilbake det du har tapt. Dette gjør du ved å øke innsatsen når du taper, sånn at du ikke bare vinner, men også vinner tilbake det du tapte.

Her er et eksempel:

Din opprinnelige innsats vil avgjøre hvor mye du faktisk vinner. Hvis du spiller på alle svarte felt og satser 50 kroner vil du vinne 100 kroner. 50 kroner er da din innsats som du får tilbake, mens 50 er det du faktisk vinner. Hvis du taper har du tapt 50 kroner. Når du taper vil du doble din innsats, og heller satse 100 kroner. En gevinst her vil da gi deg 200 kroner, hvorav 150 kroner er det du til da har satset på dine to runder, mens gevinsten fortsatt er kun 50 kroner. Taper du igjen dobler du igjen, og satser da 200 kroner. En gevinst vil da gi deg 400 kroner, hvorav 350 kroner er det du har satset. Sånn holder du da på helt til du vinner. Så lenge du følger dette oppsettet vil du alltid vinne tilbake det du satset, og det du går i pluss vil alltid være din opprinnelige innsats, som i dette tilfellet er 50 kroner.

Dette gjør at uansett hvor mange ganger på rad du taper vil du alltid ende opp i pluss, så lenge du holder deg til strategien. Så snart du satser mindre enn det dobbelte av din forrige innsats, vil du gå i minus. Viktig her er at så snart du vinner, og dermed får din gevinst og de pengene du har satset, så må du senke innsatsen tilbake til den opprinnelige innsatsen, nemlig 50 kroner.

Gevinst for hver runde

Det finnes flere ulike variasjoner av denne type strategier, og blant disse finner du en til som er populær, men som også er enda mer aggressiv. Martingale-teorien lar deg kun vinne din opprinnelige innsats, uansett hvor mange ganger på rad du taper. Dette gjør at det fort kan ta en god del tid for din saldo å øke. Dette kan du derimot gjøre noe med, ved å øke enda mer. Hvis du vil vinne mer når du først vinner kan du doble din innsats, og øke på én opprinnelig innsats til per runde.

Her er et eksempel:

Du satser 50 kroner på svart, og dersom du vinner får du 100 kroner. 50 kroner i gevinst, og de 50 kronene som du satset. Hvis du taper dobler du, og legger på en innsats, slik at du nå satser 150 kroner. Vinner du nå får du 300 kroner, og 200 av de er innsatsen din, mens 100 kroner er gevinsten din. Ved et andre tap gjør du det samme igjen, og nå vil du satse 350 kroner. 150 kroner x 2 + 50 kroner. En gevinst fra dette vil være 700 kroner, hvorav 550 kroner er innsatsen som du vinner tilbake, og 150 kroner er ren gevinst.

Denne type innsats vil la deg vinne i snitt 50 kroner per runde du spiller, og dermed vil din saldo vokse raskere. Dette gjør så klart også at din totale innsats øker mye raskere.

Pass på innsatsgrense og din saldo

Hvis du har ubegrenset med penger, og bordet du spiller på ikke har noen innsatsgrense er begge disse strategiene helt bombesikre. Dessverre så er dette nesten aldri tilfelle. Hvis vi fortsetter med samme innsats som nevnt i eksemplene over vil den første strategien etter 10 tap på rad ha en innsats på 25,600 kroner, og du har da satset totalt 51,150 kroner. For å gå 50 kroner i pluss. Hvis du i stedet også øker 50 kroner per innsats vil 10 tap på rad ha deg oppe i en innsats på 50,350 kroner, og totalt vil du da ha satset 100,250 kroner. Din gevinst etter alt dette ville vært på 500 kroner.

Disse regnestykkene viser at det kreves en veldig høy saldo for å lykkes med disse strategiene. Derimot skal det sies at dersom du bare har nok penger, og ikke overgår maks innsats på bordet du spiller på, vil du vinne til slutt. Problemet er bare at folk flest vil gå tom for penger før eller siden.

At du taper 10 ganger på rad er heller ikke veldig sannsynlig, men at du taper i hvert fall 7 eller 8 ganger på rad er faktisk ikke så lite sannsynlig som man skulle tro. Konklusjonen her er dermed: Disse strategiene fungerer, hvis du starter med en veldig lav innsats, for å unngå å gå tom for penger, og for å unngå å nå maksgrensen på bordet. Gevinstene blir dermed også veldig små, og du må spille veldig lenge før du faktisk får en noe merkbart høyere saldo.

Featured Casino
Sett inn 100 KR og få 600 KR å spille!