Hvis du vil spille Roulette med en størst mulig vinnersjanse er det Fransk Roulette du bør prøve deg på. Her har huset kun en fordel på 1,35%, noe som er halvparten av fordelen de har dersom du spiller Europeisk Roulette, for å ikke snakke om hvis du spiller Amerikansk Roulette. I den franske versjonen finnes det to ekstra regler som gjør at dine tap når kulen lander på grønt begrenses mye, da du faktisk ikke alltid taper når dette skjer, dersom du har plassert et outside bet. Det er dette som gjør at dine vinnersjanser er mye bedre enn i de andre vanlige utgavene av dette spillet.

Europeisk hjul

Når du spiller Fransk Roulette spiller du på et Europeisk hjul. Dette vil si et hjul som har 37 felt, hvorav det kun er ett grønt felt. Forskjellen ligger i de ekstra reglene som er knyttet til dette grønne feltet. Hvis du har spilt på for eksempel alle røde felt, og kulen lander på grønt vil du ikke nødvendigvis tape, men du vil garantert ikke vinne noe. Det er dette som gjør at dine vinnersjanser er langt større enn i Europeisk Roulette. Disse ekstra reglene finnes det to av, og vi skal her gi deg en gjennomgang av de begge.

La Partage regelen

Denne regel vil ikke la deg vinne. Dette er nemlig en regel som vil la deg tape mindre, men vinne vil du ikke gjøre. Dersom du spiller med La Partage regelen, som du forresten finner i flere andre versjoner av Roulette også, vil du ikke tape hele din innsats dersom du har spilt på for eksempel rødt og kulen lander på grønt. Det som derimot vil skje er at du vil få tilbake halve din innsats.

Dersom du satser 200 kroner på rødt og dt er grønt som blir resultatet av den runden vil huset kun ta halve din innsats, i stedet for hele. Du vil få tilbake 100 kroner, mens dealer tra 100 kroner. Dette er grunnen til at husets fordel er halvert i forhold til i Europeisk Roulette, hvor huset tar hele innsatsen. Huset tar halvparten, og dermed har du bare tapt halvparten.

En Prison

Dette igjen er en regel hvor du ikke vet hva som vil skje. Du kan ende med å miste hele din innsats, men du kan også ende med å få den tilbake. Her vil resultatet grønt på en spillerunde låse din innsats. Du har ikke tapt når kulen lander på grønt, men din innsats vil bli låst for en ny runde. Dermed har du én sjanse til å få tilbake din innsats, hvis du er heldig på runde nummer to.

Du vil derimot aldri vinne noe. Denne sjansen går fra deg når kulen lander på grønt. Det du derimot spiller om på neste runde er å vinne tilbake din innsats. Dersom du satset 200 kroner kan på rødt men kulen lander på grønt vil din innsats forbli på rødt i også neste runde. Dersom kulen da havner på svart vil du tape din innsats, mens du vil få tilbake dine 200 kroner dersom kulen lander på rødt. Her er målet med andre ord å ikke tape noe. At du får en ny sjanse betyr at dine totale vinnersjanser er bedre her enn i andre utgaver av spillet.

Strategi i Fransk Roulette

I Fransk Roulette bør du ikke bruke en hvilken som helst strategi. Her er det stort sett en progresjons-strategi som er best å bruke, da det er dette som er mest brukt når du kun plasserer outside bets. Dette er de innsatsene som du kan plassere på store grupper med tall, slik som partall og oddetall, høye og lave og rødt og svart. Det er nemlig disse innsatsene som kan benyttes for båe La Partage og En Prison reglene.

Du kan så klart velge å satse på hva du vil, da disse reglene ikke er noe som må brukes, men dine vinnersjanser vil da bli mindre, og du kan like godt spille vanlig Roulette, altså den europeiske versjonen.

Det er én ting som virkelig bør unngås, og dette er å satse på grønt. Mange spillere vil plassere en liten innsats på grønt, som en type forsikring. Dette gjøres spesielt med en progresjons-strategi (altså der hvor innsatsen økes runde for runde), når innsatsen begynner å bli ganske høy. I Fransk Roulette er ikke dette en særlig god strategi. Siden du ikke nødvendigvis taper så mye, om noe, når kulen lander på grønt er denne forsikringen ganske unødvendig.

Featured Casino
Sett inn 100 KR og få 600 KR å spille!