Spilleverandøren Playtech har en masse ulike spill i Age of the Gods serien, og dette inkluderer også et Roulette-spill. I dette spillet er det en automat-versjon av Roulette som spilles, og dette tillater også bruken av noen ekstra funksjoner i spillet. Dette inkluderer en bonusfunksjon i form av en spilleautomat hvor du kan vinne opptil 100 ganger din innsats, og en jackpot-funksjon. Du kan nemlig helt tilfeldig vinne én av fire jackpotter, og siden det er snakk om en progressiv jackpot er det ingen grenser for hvor stor denne kan være.

Vanlig Roulette

Når du spiller dette Roulette-spillet spiller du en helt vanlig form for Roulette. Grunnreglene er de samme som i Europeisk Roulette, og du spiller med et hjul som har 18 røde og 18 svarte felt, i tillegg til ett grønt felt, slik at spillet ligner mest på Europeisk Roulette. Det finnes derimot et ekstra felt, og dette er Age of the Gods feltet. Dersom kulen lander her vinner du bonusspillet.

Innsatsene du kan satse er de samme som i Europeisk Roulette. Dette vil si at du kan satse på nærmest hva som helst. Minimum innsats på bordet er 2 kroner, og maks innsats er 200 kroner. Dette gjør at det å bruke en progresjons-strategi kan være noe vanskelig å gjennomføre. I tillegg til alle de vanlige innsatsene kan du også satse på Age of the Gods, slik at du også har en sjanse på bonusspillet. I lengden vil det lønne seg å også plassere noen innsatser her.

https://www.youtube.com/watch?v=-umsnfQ0elU

Bonusspillet i Age og the Gods

Når du har satset på bonus-feltet, og kulen lander der vil du bli tatt til en spilleautomat. Her er det åtte ulike symboler som spinner over de tre hjulene. Ved å få tre like symboler på en vinnende linje kan du vinne alt fra 5 ganger din innsats, til 100 ganger din innsats. Den innsatsen du spiller med er den du satset på dette feltet i spillet. Hvis du satset 50 kroner der kan du altså vinne 5000 kroner, kun på én enkelt gevinstlinje i dette bonusspillet.

Det å satse på dette feltet er så klart helt valgfritt. Det som er viktig å huske er at du i det lenge løp kan ende med å plassere ganske mange innsatser her uten at du vinner noen bonusrunde, og dermed kan dette koste deg ganske mye dersom du er uheldig og kulen ikke lander der på mange, mange spill. I det lange løp skal dette derimot lønne seg, siden gevinstene du kan vinne her er veldig store. I likhet med mange andre strategier kan det derimot være at du taper en god del før du vinner dine innsatser tilbake, og dermed kan det kreves at du har en god del penger å satse for å kunne ende opp i pluss til slutt.

Fire tilfeldige jackpotter

I likhet med alle andre spill i Age of the Gods serien er det også jackpotter i dette spillet. Her kan du vinne hinsides store gevinster, hvis du er heldig og stikker av med den aller største progressive jackpotten. Det finnes totalt fire jackpotter i spillet, og disse er Power Jackpot, Extra Power Jackpot, Super Power jackpot og Ultimate Power Jackpot. Når du kommer til jackpotspillet vet du at du er garantert å vinne en jackpot, men spørsmålet er bare hvilken.

Jackpotspillet utløses helt tilfeldig i spillet, og dette vil si at det er umulig å forutsi når dette vil skje. Det kan være på den første runden du spiller, og det kan være at du må spille mange tusen runder før dette skjer. Dette er dermed en del av spenningen i spillet. I likhet med alle andre progressive jackpotter vil din sjanse til å utløse jackpotten derimot avhenge av hvor mye du satser. Desto mer du bidrar til jackpotten desto større vil dine sjanser til å vinne den være, men dette er langt fra noen garanti for at det er du som er den heldige spilleren som utløser den.

Når du kommer til jackpotspillet vil du se 20 mynter. Bak disse skjuler det seg en jackpot, og ved å klikke på dem vil du se hvilken jackpot som er der. Du kan fortsette å snu på myntene helt til du har tre like jackpotter, og det er så denne som du vinner. Dette spillet avsluttes ikke før du har tre like, da dette alltid er garantert. Dette vil si at du alltid vil vinne en jackpot, så snart spillet åpnes. Størst sjanse er det for at du får en av de små jackpottene, men du kan også være heldig å få en av de to store jackpottene. Sannsynligheten er ikke så stor, men noen må vinne dem en eller annen gang, så det kan like godt være deg som noen andre.

Featured Casino
Sett inn 100 KR og få 600 KR å spille!